Kompetenciák

A Renergy Consulting Kft. kompetenciái négy fő részre oszthatóak, de ezek szoros átfedésben vannak egymással.

Kompetenciákkal rendelkezünk az ipari tervezés terén, ami az ipari házak, belső alkatrészek, összetett szerkezetek (szélgenerátorok, eletromos autók) 3D modellezését jelenti.

Ezek alapján kezelni tudjuk a teljes termékciklus-modellezést, ahol olyan eszközöket használnak, mint a numerikus folyadékdinamika (CFD), a végeselemes módszerek (FEM) az optimális szerkezet meghatározására, valamint a gyártási metódust követően magukban foglalják a fröccsöntő szerszám készítését, a CNC kód előállítását valamint virtuális gyártósor tervezést.

A termékfejlesztés általában nem áll meg a tervezésnél; prototípus-hátterünknek (fémlemez
tervezés, 3D nyomtatás, szilícium szerszámok, PU formázás és GRP folyamatok, amelyeket protoépítéshez használunk) programozási ismeretekre van szüksége a termék beágyazott szoftveres környezetének létrehozásához.

Mi szoftvereket is fejlesztünk mikrokontrollerekhez, PLC-khez és PC-khez, erős hardver- és szenzorismerettel, és mindent a manapság teljes vezeték nélküli kapcsolat és az IoT platformintegráció alapvető technológiáival.
Az alacsony fogyasztást mindig programozási technikákkal érik el, ezért teljesen autonóm rendszerek
korábban is készültek.

Aktivitásunk számos megújuló energiával kapcsolatos tervezési projektben vezetett minket a projektmenedzsment és épületfelosztás megkezdéséhez, ahol hálózattal összekapcsolt nap- és szélalkalmazásokat tervezünk és hajtunk végre 1–500 kW csúcsteljesítménnyel. Az első lépéstől az üzembe helyezésig tudjuk segíteni ügyfeleinket!
Ezek között kifejlesztettünk egy saját intelligens város alkalmazást, amely a környezeti monitorozáson alapul és valós idejű szimuláció, amely számos díjat nyert.

Scroll to top